RevistaWeb

«Yo soy catalana, pero yo soy española. El radicalismo no nos lleva a ningún sitio, sino a dividirnos más. España ya ha sufrido una guerra civil, por Dios, empecemos a llevarnos bien, que parece que no hemos aprendido nada»

[&hellip

Redacción
Viernes, 8 de enero de 2010 | 21:38

Mónica Naranjo, cantante, en una entrevista publicada el 5 de enero de 2010 en 20minutos:

¿Como catalana, cómo ve la reciente tensión por el estatut?
Yo soy catalana, pero yo soy española. El radicalismo no nos lleva a ningún sitio, sino a dividirnos más. España ya ha sufrido una guerra civil, por Dios, empecemos a llevarnos bien, que parece que no hemos aprendido nada.

152 Comments en “«Yo soy catalana, pero yo soy española. El radicalismo no nos lleva a ningún sitio, sino a dividirnos más. España ya ha sufrido una guerra civil, por Dios, empecemos a llevarnos bien, que parece que no hemos aprendido nada»”

NOTA: Sean respetuosos con sus comentarios. Se borrarán los comentarios cuyo contenido o enlaces puedan ser considerados difamatorios, vejatorios o insultantes. Recuerden siempre que las formas importan y que hay muchas formas de decir lo mismo. Gracias por participar.
  1. The good and the bad angel - Viernes, 25 de febrero de 2011 a las 01:44

    Aquesta la monica naranjo, segur que es moria de gana allà d’on vingué. Catalunya li dona el que cap altre comunitat li donaría, per això va venir cap a aqui, i ara diu que es una Catalana, española, naturalment. Un natiu d’aqui això no ho faria mai. Segurament l’interessa vendra mes discs. A mi els personatges com aquests, ni m’interessent. Pel que fa al tema espanya, no hi he anat mai, no m’en entren ganes, ni mica. M’en vaig fora i així puc parlar altres llengues sense que ningú em digui res, i així es com tinc el tema sol.lucionat. Quan em truquen per fer negocis, si em parlen en espanyol, els dic que no els entenc i així em deixen en pau. Pobrets penso que son tant imbécils. No poden veure els Catalans, pero ens truquen parlant en espangoin i encara volen fer negocis i que els parlis espangoin, pobrets, no puc dir res mes, s’ha de ser curt de cabalsper fer aixó, si feu el mateix i els pagueu amb la mateixa moneda i els digueu que no enteneu l’espangoingoing, ja veureu com els enllestiu aviat.

  2. The good and the bad angel - Viernes, 25 de febrero de 2011 a las 01:51

    El que no podré entendre mai, es que gent que viu aquí a Catalunya digui aquestes barbaritats o el fet de Catalans que es sentent spangoingoing, això es d’aquelles coses que no puc digerir. Apa siau, VISCA CATALUNYA INDEPENDENT!! SÉ QUE ALGUN DIA CATALUNYA SERÀ INDEPENDENT i així ens podrem alliberar d’aquest càncer maligne que es diu ESPANYA PENJADA D’UNA CANYA

Suscripción RSS a los comentarios de esta entrada.