Cataluña

Conde no consigue los avales necesarios para enfrentarse a Núria Marín en Hospitalet

Reclama a la ejecutiva del PSC que, a pesar de ello, autorice las primarias como ha hecho en Barcelona, donde se ha eximido a Montserrat Tura de este requisito.

Agencias / Redacción
Domingo, 30 de enero de 2011 | 16:12

El quinto teniente de alcalde del Ayuntamiento de Hospitalet de Llobregat (Barcelona), José Conde, solo ha conseguido el aval del 15% de los militantes del PSC de la localidad, lejos del 40% necesario para poder forzar unas elecciones primarias para elegir el cabeza de lista de cara a las municipales de mayo, como era su pretensión.

Ante esta situación, Conde ha reclamado a la ejecutiva del PSC que autorice las primarias y pueda enfrentarse a la actual alcaldesa, Núria Marín, a pesar de no tener los avales exigidos, como ha decidido la dirección del partido en la ciudad de Barcelona, donde se ha eximido de ese requisito a Montserrat Tura.

«A pesar de todas las trabas que hemos tenido, ha quedado demostrado que no estamos solos y que no representamos una aventura sin proyecto, sino algo más. Si deciden que los militantes de Hospitalet no tenemos los mismos derechos que los de Barcelona, habrá que acatarlo», ha señalado Conde, que ha anunciado que creará una corriente interna en el PSC local «para luchar por nuestras ideas».

Temas: , , ,

2 Comments en “Conde no consigue los avales necesarios para enfrentarse a Núria Marín en Hospitalet”

NOTA: Sean respetuosos con sus comentarios. Se borrarán los comentarios cuyo contenido o enlaces puedan ser considerados difamatorios, vejatorios o insultantes. Recuerden siempre que las formas importan y que hay muchas formas de decir lo mismo. Gracias por participar.
 1. ADELAIDA - Lunes, 31 de enero de 2011 a las 11:52

  Poco claro tiene una la defensa de ideales en el caso de este socialista que lleva muchísimos años viviendo del erario público y detentando todos los cargos del mundo para que ahora nos salga con que tiene diferencias de carácter político con la alcaldesa y con la añeja dirección socialista de L’Hospitalet

 2. pere soler - Lunes, 31 de enero de 2011 a las 14:52

  NOTA DE PREMSA candidatura primarias PSC Ferran Villaseñor. ARA FERRAN 2011

  Ferran Villaseñor es presenta a les primàries amb el 51,2% dels avals dels militants de l’agrupació del PSC Sant Cugat . Ferran Villaseñor aconsegueix més del cinquanta per cent de suport per afrontar el procés de primàries.

  «Estic orgullós de la feina feta durant aquest dies i del suport que m’ha fet arribar el conjunt de la militància»

  El dia 30 de gener, la candidatura de Ferran Villaseñor va lliurar els avals que el capaciten com a candidat a encapçalar la llista del PSC.

  Des de la Candidatura volem agrair l’ample suport dels militants i el seu aval per edificar una proposta nova, fresca, de canvi i regeneració de la vida política. La candidatura de Ferran Villaseñor es mostra molt orgullosa de la feina feta durant aquest primers dies i de les successives mostres de suport al seu projecte basat en el canvi, en nous lideratges i en fer del PSC Sant Cugat un partit més obert i proper a la ciutadania.

  Ferran Villaseñor ha estat avalat com a candidat pel 51,2% dels militants de l’Agrupació del PSC de Sant Cugat. Fet que demostra un ample suport. Aquest resultat és el primer indici de que el conjunt de la militància vol iniciar el camí que porta al canvi, a la renovació i a triar nous lideratges que, en moments com aquests, han de comptar amb persones i equips preparats per afrontar amb determinació i valentia els escenaris adversos als que el conjunt de la ciutadania s’està veient abocada.

  Ens volem felicitar pel procés de primàries, un procés que ha aconseguit mobilitzar (entre les dues candidatures) un 85% dels militants i establir un traspàs d’informació entre el PSC i la ciutadania.

  Ferran Villaseñor ha declarat que “ considero que el suport que hem tingut per part dels militants ha estat molt gran. El fet que hi hagi una majoria clara que cregui que cal un canvi en la manera de veure les coses, que cal una nova generació política i que calen noves formes i noves idees és molt positiu i engrescador pel meu equip i per mi” “crec també que cal fer una aposta clara per tal que la nostra ciutat no perdi la seva qualitat de vida, treballar en el suport a la generació de feina, el medi ambient i el nostre entorn natural, i la cultura com un dels pilars de l’Estat del Benestar”

  Villaseñor ha tornat a mostrar la seva disposició en la realització de tots aquells debats públics, entrevistes o trobades que organitzin plataformes ciutadanes, veïnals o mitjans de comunicació.

  D’altra banda i en relació a algunes notícies publicades sobre que al PSC de Sant Cugat no han calgut avals per poder ser candidat a les primàries, cal afegir que:

  En el cas de les primàries de Sant Cugat, el Sr. Ferran Villaseñor va ser proposat com a candidat per l’executiva de l’agrupació local, tot i així ha recollit avals per tenir un suport més ampli, i en aquest cas ha recollit el 51,2% dels avals de la militància, cal recordar que el Sr. Villaseñor és el primer secretari de l’agrupació i va obtenir un suport de quasi el 90% en el congrés de l’agrupació de Sant Cugat celebrat fa cosa de tres anys per a la configuració del seu equip.

  Sant Cugat del Vallès a 31 de gener de Sant Cugat

  Equip de Comunicació de la candidatura de Ferran Villaseñor

Suscripción RSS a los comentarios de esta entrada.