Cataluña

«¿Solo una resolución de tres líneas sobre TV3 en el País Valenciano?»

Las cámaras de TV3 recogen las negociaciones de los portavoces de los grupos en los pasillos del Parlamento autonómico.

Redacción
Miércoles, 23 de febrero de 2011 | 17:35

La portavoz de ERC en el Parlamento autonómico, Anna Simó, mostraba este miércoles su sorpresa ante la propuesta de declaración a favor de las emisiones de TV3 en la Comunidad Valenciana que le presentaba el portavoz de CiU, Jordi Turull (38 palabras, en total, en catalán), poco antes de llegar a un acuerdo con todos los grupos, mientras la portavoz de ICV-EUiA, Dolors Camats, se ríe irónicamente y el diputado autonómico de ERC, Oriol Amorós, observa la escena con atención.

Simó: ¿Y ya está? ¿Es esto? ¿Solo una resolución de tres líneas sobre TV3 en el País Valenciano?

Turull: Claro, con el voto a favor del PP, con el voto a favor de Ciudadanos. El voto de todos.

Temas: , , , ,

11 Comments en “«¿Solo una resolución de tres líneas sobre TV3 en el País Valenciano?»”

NOTA: Sean respetuosos con sus comentarios. Se borrarán los comentarios cuyo contenido o enlaces puedan ser considerados difamatorios, vejatorios o insultantes. Recuerden siempre que las formas importan y que hay muchas formas de decir lo mismo. Gracias por participar.
 1. ciudadanosfamoltapena - Miércoles, 23 de febrero de 2011 a las 18:16

  Realment té molt mèrit aconseguir que ciudadanos o el pp votin alguna cosa que no sigui en contra del català. Com s’ho han fet? Els hauran comprat?

 2. BEJOTA - Miércoles, 23 de febrero de 2011 a las 18:22

  EN CATALUÑA NO SE PUEDE VER TV9.EN EL CASO DE TV3 SE DEBE EVITAR QUE SALGA DE CATALUÑA PORQUE SU OBJETIVO ES ADOCTRINAR EN CLAVE INDEPENDENTISTA Y ANEXIONISTA.NADA QUE VER CON LA INFORMACIÓN.SI AÑADIMOS QUE ES UNA RUIINA COMO EMPRESA ,SOLO NOS QUEDA ADMITIR QUE SE DEBERÍA PRIVATIZAR(COMO EL RESTO ).

  SALUDOS.

 3. BEJOTA - Miércoles, 23 de febrero de 2011 a las 18:30

  TV3 NO DEBE SALIR DE CATALUÑA-TV9 TAMPOCO SE VE EN CATALUÑA-PORQUE SE DEDICA A ADOCTRINAR EN CLAVE NACIONALISTA Y ANEXIONISTA CON EL DINERO DE TODOS.

  N.B. COMO ADEMÁS ES UNA RUINA ,DEBEÍAN PRIVATIZARLA.

  SALUDOS.

 4. Tonet - Miércoles, 23 de febrero de 2011 a las 19:32

  C’s pide que todas las televisiones autonómicas, pagadas por todos, puedan ser vistas por todos. Quién tiene la mente cerrada la tiene cerrada, en C’s la tienen abierta.

 5. Iliemo - Miércoles, 23 de febrero de 2011 a las 19:40

  Ciutadans no té res en contra del català, la nostra llengua, junt amb el castellà. Els catalibans nacionalistes són els que prohibeixen llengües a l’ensenyament, posen multes a qui rotula en castellà, prohibeixen emissores de ràdio que vulguien emetre de forma contínua en castellà (subvencionant i premiant a les que eliminen el castellà), estigmatitzant als nens que parlen castellà al pati.
  «ciudadanosfamoltapena» fes-t’ho mirar. A veure qui te odi a què. Més bé sou tu i els catalibans nacionalistes els que voleu utilitzar les institucions per eliminar a una part de la societat mitjançant polítiques totalitaristes.

 6. Ostres! - Miércoles, 23 de febrero de 2011 a las 21:25

  IIiemo tu també t’ho hauries de fer mirar. Suposo que a força de llegir aquest medi i la Razón i el Mundo t’acabes creient moltes coses que no són del tot veritat.
  És cert que hi ha una discriminació positiva cap al català, això és innegable. Es tracta de compensar els 300 anys en que ha estat succeint just el contrari, inclús utilitzant la força de les armes.

  Les institucions no poden ser pas utilitzades pels «catalibans nacionalistes». T’ho puc explicar. A Catalunya hi ha una democràcia i cada quatre anys hi ha eleccions lliures i democràtiques. Els ciutadans voten i d’aquí es constitueix el parlament i surten els polítics elegits per aquests. O sigui que si no t’agrada això pots votar els que representen la teva opció que suposo que són els Ciudadanos.

  Els nens que parlen castellà no són pas estigmatitzats a les escoles. Jo treballo de monitor en diferents escoles de Barcelona i et puc assegurar que al pati es parla castellà amb total normalitat. El que no és gaire normal és sentir parlar català. I no perquè no hi hagi nens catalanoparlants. Simplement els catalans tenim la mala costum de parlar amb castellà als castellanoparlants. Això. per a mi, és un insult a la intel·ligència dels castellanoparlants. Suposo que molts deuen considerar que els castellans són ésser inferiors ineptes per a l’aprenentatge de les llengües i automàticament els hi parlen en castellà. Jo respecto molt als castellanoparlants i estic convençut que no són pas uns ganduls, ineptes o uns negats pels idiomes i per això els parlo sempre en valencià/català.

  Lo de les ràdio també és un invent sense cap fonament. Mira quantes ràdios i quantes televisions pots sintonitzar a Catalunya i mira quantes són en català i quantes són castellà.

  Jo no sóc nacionalista, encara que potser no em creuràs. Les passades eleccions vaig votar a un partit ecologista que ni tan sols va aconseguir un escó al parlament. A mi em preocupen altres assumptes molt més importants, segons la meva modesta opinió, com la greu degenració del medi ambient, la contaminació que respirem cada dia a Barcelona, etc

  Malgrat que jo no sóc nacionalista català (ni valencià) entenc que els nacionalistes catalans han d’existir. El dia que deixin d’existir és segur que a la llengua catalana li quedaran quatre dies mal comptats. I si no mira el que ha passat a València!

 7. Raul - Miércoles, 23 de febrero de 2011 a las 21:52

  donde está la notocia?

 8. Raul - Miércoles, 23 de febrero de 2011 a las 21:54

  Uix, noticia :)

 9. An - Jueves, 24 de febrero de 2011 a las 09:59

  para Ostres!, aqui en Valencia pasa lo mismo,por eso cada cuatro años votamos a los catalanistas, que no, que aqui no. ¿lo entendeis?

 10. Marcosbcn - Jueves, 24 de febrero de 2011 a las 13:12

  Ostres!: En los coles, es como dices tu?

  Pues algo me hace pensar diferente de lo que me comentas….

  http://www.elmundo.es/elmundo/2009/....56546.html

 11. Marcosbcn - Jueves, 24 de febrero de 2011 a las 13:13

  An:
  Me encanta Valencia! A ver si voy a conocer la Comunidad Valenciana! :)

Suscripción RSS a los comentarios de esta entrada.