Cataluña

La juventudes de Convergència recogen votos para los referendos independentistas en la UPF

No es la primera vez que universidades públicas catalanas permiten a los promotores de los referendos secesionistas publicitarse y utilizar sus instalaciones para este tipo de actos.

Redacción
Sábado, 26 de febrero de 2011 | 17:44

Mesa de recogida de votos para el referendo independentista del 10A en el campus de la Ciudadela de la UPF (foto: JNC).

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) participó el martes pasado en la recogida de voto anticipado para el referendo independentista del 10 de abril en Barcelona mediante una mesa que se instaló en el campus de la Ciudadela de la Universidad Pompeu Fabra (UPF).

No es la primera vez que universidades públicas catalanas permiten a los promotores de los referendos secesionistas publicitarse y utilizar sus instalaciones para este tipo de actos.

La organización juvenil de Convergència ha señalado que ‘esta es la primera acción relevante que lleva a cabo el grupo de acción universitaria de la UPF después de su renovación de hace tres semanas’, y consideran ‘un éxito’ que ‘en poco más de dos horas se recogieron más de 50 votos de estudiantes, personal de la Universidad y transeuntes’, por ello, ‘está previsto que se repita en las próximas semanas y que incluso se extienda a otros campus de la UPF‘.

Temas: , ,

21 Comments en “La juventudes de Convergència recogen votos para los referendos independentistas en la UPF”

NOTA: Sean respetuosos con sus comentarios. Se borrarán los comentarios cuyo contenido o enlaces puedan ser considerados difamatorios, vejatorios o insultantes. Recuerden siempre que las formas importan y que hay muchas formas de decir lo mismo. Gracias por participar.
 1. El Crostó - Sábado, 26 de febrero de 2011 a las 18:56

  Normal, els campus Universitaris històricament, sempre han sigut llocs on la llibertat i la democràcia han existit, cosa que ha molestat molt als «demòcrates» espanyols.

 2. Mariacruz - Sábado, 26 de febrero de 2011 a las 20:32

  Los demòcratas españoles SE ATIENEN=RESPETAN.lo que pone la Constituciòn Española de 1978 (todavìa vigente).
  Los NO-DEMòCRATAS,PERO QUE PRESUMEN DE SERLO,en falso,proponen hacer caso omiso de las leyes y las reglas a las que por indiscutible mayorìa,nos comprometimos cuando votamos la Constituciòn.
  Para màs ,,in-ri,,se sacan un Estatuto de la manga que dice en cantidad de Art. justo al revés de lo que dice la Constituciòn (faltando al respeto a los que la aceptamos).Y ahora nos hablan de Democracia….

 3. Jose Orgulloso - Sábado, 26 de febrero de 2011 a las 20:49

  Las Universidades tendrían que volver a depender del Ministerio del Interior.

 4. Ray - Sábado, 26 de febrero de 2011 a las 20:53

  Se trata mas bien de una «encuesta» ya que, según me explicaron, se vota sin censo, solo con el carnet de identidad, pasaporte, residencia, etc. Después ellos mismos comprueban que estés en el censo, hacen el recuento, etc… En fin, un divertimento para gente ociosa …

 5. qwert - Sábado, 26 de febrero de 2011 a las 21:30

  No hay mejor desprecio que no hacer aprecio…

 6. Rogerd - Sábado, 26 de febrero de 2011 a las 21:32

  !Boicot referendum independentista! !Ni un voto a la farsa nacionalista!

 7. Pau - Sábado, 26 de febrero de 2011 a las 21:57

  Mariacruz:Els demòcrates son els partidaris de que governi el poble.
  Els que volen que una constitució estigui per damunt de la voluntat del poble no sabria quin qualificatiu es mereixen.

 8. Independízate del Nacionalismo - Domingo, 27 de febrero de 2011 a las 00:48

  Pau, sal del pueblo y visita un ciudad. Civilízate.

 9. Pau - Domingo, 27 de febrero de 2011 a las 01:17

  Ara he trobat el nom:Fanàtics.

 10. reset - Domingo, 27 de febrero de 2011 a las 13:52

  Pau,
  quan dius «el poble» a qui et refereixes? A tots els que tenen la nacionalitat espanyola? A tots els que viuen a Catalunya? Al 60% escàs del cens que sol votar a les eleccions catalanes?… Les constitucions precisament són la màxima norma que expressa la voluntat popular, i va ser refrendada majoritàriament en el seu moment. Si una part petita del «poble» es salta aquesta norma, no són demòcrates, són delinqüents. En cas de que la constitució hagi quedat desfasada, el que cal és canviar-la, però no és democràtic infringir-la. En realitat és molt més de «fanàtics» que una minoria es consideri portaveu del «poble». I no em diguis que no sou una minoria, per que «el poble» no sou els quatre gats que voteu en aquests circs pseudodemocràtics secessionistes.

 11. Marcosbcn - Domingo, 27 de febrero de 2011 a las 19:49

  A ellos les da igual a que opción vas a votar, lo que quieren es que votes, pq? pq si tiene una participación muy alta, la utilizaran para entonces SI solicitar un referendo VINCULANTE.

  Esa es la clave de estos referendos

 12. Pau - Domingo, 27 de febrero de 2011 a las 20:28

  Infringir la constitució pot ser moltes coses,segons com sigui la constitució i segons com sigui la infracció.
  Convocar els ciutadans a votar el que mai no es es no-democràtic.Clar que si votar per tu es un circ,per mi no ho es.
  El que va ser un circ pseudodemocràtic va ser el xou del constitucional,saltant-se el resultat d,un referèndum «oficial».

 13. reset - Domingo, 27 de febrero de 2011 a las 22:11

  Pau,
  en Franco també feia una mena de consultes «democràtiques» que es diuen «plebiscits». Les consultes vostres són, com a mínim, poc serioses: baixeu l’edat de vot als 16 anys per provar d’esgarrapar uns quants vots més de joves exaltats, deixeu votar als estrangers per que sabeu que alguns us faran costat a canvi de favors «integradors» o simplement per anar contra Espanya, allargueu els períodes de vot durant mesos,… i, tot i així, no aconseguiu que participi gaire gent. Si això no és un circ ja em diràs què és. Per cert, no recordo exactament la quantitat de gent que va votar en aquest referèndum oficial del que parles, però crec que anava pel 30%. Aquest 30% és el «poble» del que parles?

 14. Tranuit - Lunes, 28 de febrero de 2011 a las 06:16

  Per començar, no són «referèndums independentistes», són referèndums sobre la independència, on es pot votar «Sí» o «No». La gent que s’hi oposa és perquè tenen por a la veritat. Però la veritat és tossuda!

 15. Pep - Lunes, 28 de febrero de 2011 a las 10:00

  Lògic, els acadèmics, la raó, les persones educades entenen que vol dir Llibertat i Democracia. Quan els espanyols fan una consulta la fan en una plaça de bous entre massacre i massacre…dos pobles, dues maneres diferents de fer les coses…

 16. aran is not catalonia - Lunes, 28 de febrero de 2011 a las 13:18

  pep, que antiguo eres…….

 17. Pau - Lunes, 28 de febrero de 2011 a las 13:20

  Reset:No son els independentistes precisament el que s,oposen a fer un referèndum oficial,amb el cens electoral,amb una campanya electoral als mitjans de comunicació,amb presencia igual als citats mitjans del partidaris de la independència i dels seus contraris,sense amenaces ni coaccions,amb la garantia de respectar el resultat.
  Per cert,la noticia semblava criticar que les universitats col.laborin ,es un dir,només cedeixen l,espai,un tros de plaça,en les consultes «sobre»,no «per», la independència.
  En canvi quan han cedit locals per que fessin mitings polítics de la ideologia contraria no ho troben malament.

 18. a manca de cervell = gomet vermell - Lunes, 28 de febrero de 2011 a las 13:22

  Quina por a la democràcia…
  L’altre dia, al costat de casa meva, hi havia una taula que recollia signatures, i de tant en tant arribava algún «demòcrata» de pacotilla, i s’inflava a insultar-los, només per que no acceptava que uns ciutadans lliures, amb el seu temps i la seva voluntat, exercesin un dret reconegut per qualsevol nació lliure.
  Ja us coneixem, jacobins, centralistes, colons…mai heu sigut demòcrates, i encara respectant que sou minoria, a ningú de vosaltres han retallat aquest dret, com el de intentarenderrocar les lleis que votem la majoria, recorrint als tribunals.
  Continueu amb la por, nosaltres avancem!!!!!!

 19. Pep - Lunes, 28 de febrero de 2011 a las 14:23

  ara…sòc molt «antiguo»…es que hi han coses que no canvien, entre elles la mentalitat sanguinaria i autoritaria espanyola…

 20. aran is not catalonia - Lunes, 28 de febrero de 2011 a las 17:30

  … y desde luego tampoco cambia tu antigua y tergiversada visión de la realidad. Mas que antiguo, rancio.

 21. juan - Martes, 1 de marzo de 2011 a las 16:06

  UNO DE ESTOS DIAS, TERMINAREMOS ARTOS, Y TERMINAREMOS COLOCANDO A ESTOS ENERGUMENOS EN LA FRONTERA DE MARRUECOS, EN ESPAÑA NO PODEMOS TENER GENTUZA DE ESTE CALIBRE.. SIEMPRE CREANDO PROBLEMAS.
  CLARO NO VALEN PARA OTRA COSA.

Suscripción RSS a los comentarios de esta entrada.