2 Comments en “Si CiU no vota la independència al Parlament com ho han fet els presidents Pujol i Mas a les consultes, tot serà un gran engany”

NOTA: Sean respetuosos con sus comentarios. Se borrarán los comentarios cuyo contenido o enlaces puedan ser considerados difamatorios, vejatorios o insultantes. Recuerden siempre que las formas importan y que hay muchas formas de decir lo mismo. Gracias por participar.
 1. Enric A. - Sábado, 2 de abril de 2011 a las 09:26

  Ciutadans en Omniun Cutural: debate sobre las consultas independentistas (01/04/2011)

  http://www.youtube.com/watch?v=qwmPKAubbPE

  Carlos Carrizosa, nº 2 para el Ayuntamiento de Barcelona por Ciudadanos, ha participado en el debate organizado en Omniun Cultural sobre las consultas independentistas, en el que han participado todos los partidos presentes en el Parlamento de Cataluña

  Carlos Carrizosa, 2 per a l’Ajuntament de Barcelona per Ciutadans, ha participat en el debat organitzat en Omniun Cultural sobre les consultes independentistes, en què han participat tots els partits presents al Parlament de Catalunya

 2. marti m - Domingo, 3 de abril de 2011 a las 20:35

  El dret a la independencia està sent molt tergiversat.
  No hi ha gairebé cap pais que hagi accedit a la independencia a través de les lleis i les constitucions de la seva respectiva colònia.
  En algun moment s’ ha de produïr la ruptura de la legalitat.
  El problema que tenim a Catalunya és de confusió absoluta de termes i conceptes que fan ballar el cap a molts.
  Tampoc ens ajuden els independentistes identitaris que veuen una Catalunya independent amb lleius que obliguin a tothom a parlar en català.
  Jo no ho puc compartir.
  Vull una Catalunya independent perqué vull un pais lliure, que ens permeti viure com a ciutadans de primera i poder fer sentir la nostra veu al mon, com qualsevol altra nació.
  Però en cap cas defensaré un estat identitari.

Suscripción RSS a los comentarios de esta entrada.