Cataluña

Absuelven a un seguidor del Girona C.F. por escupir en una bandera de España y restregársela por el culo

El acusado ha reconocido que la cogió pero ha asegurado que fue otra persona la que se la frotó por las nalgas, según se ve en un vídeo.

Agencias / Redacción
Lunes, 2 de mayo de 2011 | 22:47

El Juzgado Penal número cinco de Gerona ha absuelto a un seguidor el Girona F.C. de las acusaciones de haber cogido una bandera de España, frotársela por el culo, escupir sobre ella y simular quemarla, por falta de pruebas suficientes. La Fiscalía pedía nueve meses de cárcel y una multa de 3.000 euros por un delito de ultraje a España y a sus símbolos, y por otro de desobediencia a la autoridad, puesto que cuando los Mossos d’Esquadra fueron a identificarle, el acusado se negó y opuso resistencia, por lo que fue detenido.

El juez ha considerado que había «una evidente contradicción entre los testigos» en relación al presunto ultraje, mientras que respecto a la acusación de resistencia a la autoridad ha señalado que «no tiene gravedad para ser considerada como delito, sino que reviste los caracteres de una falta de desobediencia y ofensas leves» a los policías.

Los hechos juzgados ocurrieron el 15 de junio de 2008, cuando poco antes de que se iniciase el encuentro del Girona C.F. frente al Ceuta, en el estadio de Montilivi, en Gerona, un seguidor del equipo local arrancó una bandera de España colgada en la gradería donde se situaban los seguidores del equipo visitante, la arrugó, escupió sobre ella, se la restregó por las nalgas e hizo ver que la quemaba delante de unos 5.000 espectadores. El acusado ha reconocido que cogió la bandera pero que fue otro seguidor el que se la restrego por las nalgas, para lo que ha aportado el vídeo adjunto en su defensa.

Temas: , ,

34 Comments en “Absuelven a un seguidor del Girona C.F. por escupir en una bandera de España y restregársela por el culo”

NOTA: Sean respetuosos con sus comentarios. Se borrarán los comentarios cuyo contenido o enlaces puedan ser considerados difamatorios, vejatorios o insultantes. Recuerden siempre que las formas importan y que hay muchas formas de decir lo mismo. Gracias por participar.
 1. ciudadanosfamoltapena - Lunes, 2 de mayo de 2011 a las 23:20

  Catalunya 1, espanya 0.

  I si demà guanyem al madrid, Catalunya 2, espanya 0.

 2. ... - Lunes, 2 de mayo de 2011 a las 23:55

  Jo això no ho trobo bé,
  Però tampoc trobo bé que els de la Voz de Barcelona estigueu escopint i restregant-vos pel cul la nostra llengua i la nostra cultura cada dia. És una obsessió malaltissa, és com si haguéssiu nascut per això, Sempre sou els mateixos: els hermanos Tercero, el Cañas, el Momium, la Mari Cruz, el Jose Orgulloso, el Rivera de Ciutadans, el Iñigo.. i no sé si em deixo algú més. ës que ara feia un mes que no entrava per aquí. Vaig prohibir-m’ho a mi mateix ja que em generàveu odi i això no és bo per a la salut. Després de molts dies torno a entrar i em torno a trobar el de sempre: mentires, manipulació, odi, visceralitat, espanyolisme caspós… en fi, más de lo mismo!

  Insisteixo que no trobo bé lo de la bandera espanyola. Jo sóc civilitzat. O almenys m’ho considero. Apa bona nit! I fins dintre d’un mes (com a mínim).

 3. ciudadanoseselmillor - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 00:05

  M’agradaria veure el senyor o la senyora «ciudadanosfamoltapena» com reaccionaria al veure un ciutadà espanyol fent el mateix amb una bandera catalana.

  I a més a més, és bonic veure com vosté es contradiu fent diferència entre catalunya i espanya, quan són la mateixa cosa per molt que vostés (que sou solament un 17% de la població catalana) insisteu. I si no, tan sol agafi un mapa polític de Bruselas a veure qué diuen ells sobre la situación política de Catalunya dins d’Espanya, perqué gràcies a Déu Catalunya i Espanya són el mateix.

  Visca Catalunya, visca Espanya!

 4. marti m - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 00:24

  Jo trobo estratègic que l’ odi s’ incrementi dia a dia entre catalans i espanyols.
  Jo ja no crec ni amb el diàleg ni amb la negociació amb aquesta gent.
  L’ odi en canvi fa meravelles.

 5. vito - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 00:25

  De fet, la notícia no hauria de ser el que es fa o es deixa de fer amb un drap

  La notícia a molts llocs del món seria que un grup d’energúmens fan la salutació feixista, braç en alt, per mostrar la seva oposició a una (suposada) afrenta a la seva bandera, tal com es veu clarament al vídeo.

  Aquests energúmens ja serien a la garjola a molts llocs normals del món. És una vergonya que aquesta gentola es mogui impunement mostrant la seva infame ideologia.

  A Espanya, en canvi, porten a judici al que es restrega el drap per no sé on…. Quina vergonya….

  Per aixó tans catalans no volem saber res d’un estat que no ha sabut treure’s de sobre tanta caspa franquista, als camps i als jutjats.

 6. Barcelona IS NOT Catalonia - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 01:44

  ciudadanosfamoltapena – Lunes, 2 de mayo de 2011 a las 23:20

  Cataluña sólo juega amistosos y no va ni el tato a verlo, bueno sí, los inmigrantes sudamericanos y algunos de barracón catalán.

 7. iñigo - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 09:36

  Uf, lo que dirían los ultranacionalistas como Faspena si en Madrit se hiciera esto con los símbolos catalanes…

  El nacionalismo es MALO, se mire por dond se mire, y exista donde exista.

 8. Jose Orgulloso - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 09:59

  El juez ha fallado a favor del acusado después de recibir presiones o amenazas de los radicales. Seguro.

 9. rutger - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 10:47

  Por cierto el poder maligno de la justicia espanyola lo ha absuelto no? que malos son estos usurpadores de la nacion catalana¡¡¡ no quiero pensar que dirian si lo hubieran condenado ai mare¡¡¡¡

 10. RAGAPE - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 13:29

  Si en Valladolid se pasasen una señera por el culo ¿tendría gües el sr. juez para absolver al culilimpiado?

 11. LluisC - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 13:36

  Com sempre els Srs. «democràtics, no nacionalistes» de la Voz de Barcelona m’han eliminat el post.
  De qué teniu por??

 12. ciudadanosfamoltapena - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 15:04

  «Si en Valladolid se pasasen una señera por el culo»

  Hi ha un fet diferencial que els espanyolers fingeixen ignorar. NINGÚ INTENTA QUE LA SENYERA SIGUI BANDERA OFICAL A VALLADOLID.

  Els catalans que cremen, xiuelen o s’aixuguen el cul amb la bandera de franco estan fent una protesta perque els espanyols ens la volen fer tragar com a nostre.

  El dia que la bandera espanyola sigui només bandera espanyola i no vulgui ser bandera dels catalans, deixarà de ser xiulada com per art de màgia.

  Si algú et vol fer beure una cocacola amb un embut, no té cap dret a dir-te maleducat si li tires pel cap.

 13. Escarlata - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 15:26

  A mí también me han eliminado alguno ¿Puede ser que me vean en algunos comentarios falta de respeto? ¿ O solo creo que si me eliminan post es porque se ha colado en vozbcn el Puigcercós?

  Donçs no home no, que a vegades es podem les vísceres. Jo sóc autocrítica . I tú?

  No sé per qué tant preocuparse , al cap i l’hore som una sucursal mundial de quí ens han comprat els deubtes i als «turistes inversors» sempre li fan molte gràcia les tradicions, per a fer viatges a lo «Aloha» del subdits.

  Continúa barayante ams si ets espanyo o no, que la resta del món imperant económic només fará malmetes cuan veigi una sardana, una bulería o un xotis.

  Que enmellicats que hi som!!!

  Ara, jo vui contes fiscals dels de -planxa plena- a costa de crear tants odis, mentres rumïen si s’han equivocat o no desde les Illes Seychelles.

 14. Escarlata - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 15:30

  Perdó, per totes les faltes que poso, peró es que tinc un teclat a sobra del meu ordinador portàtil i no sóc pas bona mecanógrafa. Disculpes! :S

  PD: I tampoc en tinc diners per comprarme un altre, no sé si començar a donar abrasades al nacionalisme perque hem pagui un. ¿?

 15. LluisC - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 15:54

  No l’ha condemnat perqué no ha pogut. Ganes no n’hi faltaven !!

 16. La parte y el todo - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 16:30

  «Hi ha un fet diferencial que els espanyolers fingeixen ignorar. NINGÚ INTENTA QUE LA SENYERA SIGUI BANDERA OFICAL A VALLADOLID.

  Els catalans que cremen, xiuelen o s’aixuguen el cul amb la bandera de franco estan fent una protesta perque els espanyols ens la volen fer tragar com a nostre.

  El dia que la bandera espanyola sigui només bandera espanyola i no vulgui ser bandera dels catalans, deixarà de ser xiulada com per art de màgia.

  Si algú et vol fer beure una cocacola amb un embut, no té cap dret a dir-te maleducat si li tires pel cap.»

  Mientras Cataluña sea ESPAÑA, la bandera es de todos, incluidos LOS CATALANES. E incluidos los talibanes como vosotros, así que respetad, porqué te aseguro que al que vea quemando una bandera delante mio le parto la puñetera cara.

 17. Romualdo - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 17:50

  La bandera de España no es la bandera de Franco como ha dicho Ciudadanos… Franco lo único que hizo fue restablecerla pues llevaba más de ciento cincuenta años siendo la bandera de España.

  Esa fue la bandera de España durante las distintas monarquías desde Carlos III y también de la Primera República. Esa fue la bandera que se recogió como bandera de todos los españoles en la Constitución de 1978 aprobada en referéndum y recomendada su aprobación, entre otros partidos por los catalanistas de Pujol que votaron a favor de la Constitución el 31/10/1978.

  No vengamos ahora tergiversando sobre la bandera como hace el catalanismo con casi todo.

 18. vito - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 18:01

  «Franco lo único que hizo fue restablecerla pues llevaba más de ciento cincuenta años siendo la bandera de España.»

  Ah! és clar, no importa gaire que la bandera fos imposada per la força de les armes front la bandera que el poble havia decidit de forma majoritària, en una república que va foragitar el penúltim borbó.

  Segons aquesta patolea, hem de respecta les decisions d’un exèrcit assassí per qué «restablia» el que hi havia abans.

  També podría haver restablert l’esclavitut, i els catalans seguiriem mostrant el nostre rebuig a l’espanyolisme i els seus símbols.

 19. italiano anti catalanista - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 19:37

  si estos son los catalanes.. por que claro los catalanes sois los que odia a Espanya no?

 20. Anna - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 20:18

  Fa un parell de dies un company de feina va voler argumentar-me (imposar-me) la meva teòrica espanyolitat, em diu:

  -Que pone en tu DNI, Catalunya o España?

  – Quan l’exercit de Hitler va invadir França va obligar a tots els francesos a portar un document d’identitat on es deia que eren ciutadans de l’imperi alemany.

  fi de la discussió

 21. Anna - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 20:34

  Per italiano anticatalano:

  I catalani non provare odio, vogliamo solo vivere. Hai capito? L’odio è l’eredità del fascismo: Franco, Hitler, Mussolini, ecc .. I catalani non sono castigliani, sai?
  Potete vedere la differenza?
  pensate un po, dai, dai…

 22. Pau - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 21:15

  Que volieu que el condemnessin sense proves?.

 23. La parte y el todo - Martes, 3 de mayo de 2011 a las 23:06

  «Fa un parell de dies un company de feina va voler argumentar-me (imposar-me) la meva teòrica espanyolitat, em diu:

  -Que pone en tu DNI, Catalunya o España?

  – Quan l’exercit de Hitler va invadir França va obligar a tots els francesos a portar un document d’identitat on es deia que eren ciutadans de l’imperi alemany.

  fi de la discussió»

  Aquello fue una invasión y no era ninguna democracia. No compares ni tergiverses la realidad. Por favor.

 24. David S - Miércoles, 4 de mayo de 2011 a las 10:15

  «la parte y el todo», la invasió es va produir el 1714, des de llavors que ens obliguen a ser espanyols als que no ens hi sentim.

 25. BEJOTA - Miércoles, 4 de mayo de 2011 a las 13:47

  ¿ALGUIEN ME PUEDE DECIR DÓNDE VIVE ESTE SUJETO PARA HACER LO MISMO CON UN BANDERA CATALANA DELANTE DE SUS CASA?

  GRACIAS.

 26. BEJOTA - Miércoles, 4 de mayo de 2011 a las 13:49

  DAVID: EN EL 1714 ERA LA GUERRA DE SUCCESIÓ(POSSAR UN REI PER QUE CARLES II HAVIA PORT SENSE FILLS).

  SALUT.

 27. BEJOTA - Miércoles, 4 de mayo de 2011 a las 13:52

  ANA: CATALUNYA MAI HA ESTAT UNA NACIÓ(O HA INTENTAT,AIXO SÍ).ESPAÑYA VE DE «HISPANIA «NOM QUE VAREN POSSAR EL ROMAN A LA NOVA PROVINCIA (TOTA LA PENINSULA IBERICA).

  SALUT.

 28. vito - Miércoles, 4 de mayo de 2011 a las 14:32

  «ESPAÑYA VE DE “HISPANIA “NOM QUE VAREN POSSAR EL ROMAN A LA NOVA PROVINCIA (TOTA LA PENINSULA IBERICA).»

  Iberia i Hispania són noms geogràfics. L’imperi romà va tenir vàries províncies al territori peninsular, i en la práctica totalitat del periode romà NO VA EXISTIR una «província Hispania»

  «Hispania was the Roman name for the Iberian Peninsula. Under the Republic, Hispania was divided into two provinces: Hispania Citerior and Hispania Ulterior. During the Principate, Hispania Ulterior was divided into two new provinces, Baetica and Lusitania, while Hispania Citerior was renamed Tarraconensis. Subsequently, the western part of Tarraconensis was split off, first as Hispania Nova, later renamed Callaecia (or Gallaecia, whence modern Galicia). From Diocletian’s Tetrarchy (AD 284) onwards, the south of remaining Tarraconensis was again split off as Carthaginensis, and probably then too the Balearic Islands and all the resulting provinces formed one civil diocese under the vicarius for the Hispaniae (that is, the Celtic provinces.»

  De fet, la Lusitania, que correspondria més o menys al Portugal actual, tenia per capital a Mérida.

  Penseu «retornar» Mérida als portuguesos? O encara voleu «retornar» Portugal al vostre imperi «hispánic»?
  O potser retornareu Ceuta i Melilla a la Mauretania Tingitana?

 29. vito - Miércoles, 4 de mayo de 2011 a las 14:35

  «EN EL 1714 ERA LA GUERRA DE SUCCESIÓ(POSSAR UN REI PER QUE CARLES II HAVIA PORT SENSE FILLS).»

  Ometre que la victòria del bàndol borbònic implicà la pèrdua de les institucions dels territoris de la Corona d’Aragó, amb una annexió de facto (per la força de les armes) a la corona de Castella, és una mostra de la misèria moral del nacionalisme espanyol.

 30. vito - Miércoles, 4 de mayo de 2011 a las 14:40

  «ALGUIEN ME PUEDE DECIR DÓNDE VIVE ESTE SUJETO PARA HACER LO MISMO CON UN BANDERA CATALANA DELANTE DE SUS CASA?»

  Algú em pot dir si s’ha celebrat mai cap judici per la crema d’una bandera catalana?
  És més, algú em pot dir si ofendre el símbol espanyol té el mateix tracte penal que ofendre el símbol català?

  http://esports.e-noticies.cat/crema....42724.html

 31. BEJOTA - Miércoles, 4 de mayo de 2011 a las 18:23

  VITO: EL 46% DEL PORTUGUESOS VOLEN LA UNIÓN AMB CARACTER FEDERAL.DEL % ACTUAL AL 55% NO HI GAIRE,OI?

  SALUT.

 32. vito - Jueves, 5 de mayo de 2011 a las 00:07

  «EL 46% DEL PORTUGUESOS VOLEN LA UNIÓN AMB CARACTER FEDERAL.DEL % ACTUAL AL 55% NO HI GAIRE,OI?»

  És curiòs que estigui molt disposat a acceptar la voluntat dels portugesos (estrangers, des de que es van desenpallegar dels Austries al segle XVII), i en canvi no ho està per acceptar la voluntat dels catalans, ¿compatriotes? seus.

 33. BEJOTA - Jueves, 5 de mayo de 2011 a las 16:14

  vito:LA DERRERES C. SUBIRANISTES DONEN UN 12/13% DE INDEP. NO UN 46% DE PORTUGUESSOS QUE VOLEN TORNAR A LA» HISPANIA «.
  SALUT.

 34. vito - Jueves, 5 de mayo de 2011 a las 16:50

  «VOLEN TORNAR A LA” HISPANIA »

  és mentida. A la Hispània han estat sempre: és la península que compartim.

  VOLEN LA UNIÓN AMB CARACTER FEDERAL

  Respectareu la seva voluntat, i no la dels catalans?

Suscripción RSS a los comentarios de esta entrada.