Barcelona

“Si entramos en el Consistorio, los otros grupos municipales comerán independencia y regeneración política cada día”

[&hellip

Redacción
Sábado, 21 de mayo de 2011 | 10:46

Santiago Espot, alcaldable por Barcelona de Solidaritat, este viernes durante un mitin electoral:

“Si entramos en el Consistorio, los otros grupos municipales comerán independencia y regeneración política cada día”.

Temas: , ,

22 Comments en ““Si entramos en el Consistorio, los otros grupos municipales comerán independencia y regeneración política cada día””

NOTA: Sean respetuosos con sus comentarios. Se borrarán los comentarios cuyo contenido o enlaces puedan ser considerados difamatorios, vejatorios o insultantes. Recuerden siempre que las formas importan y que hay muchas formas de decir lo mismo. Gracias por participar.
 1. Luiscat - Sábado, 21 de mayo de 2011 a las 11:17

  Y per als ciutadans que?
  Els ciutadans volen que els governin per millorar la seva qualitat de vida i que millori la ciutat, no que perdeu el temps i els diners amb coses terciàries(per no dir ximpleries)…

 2. Pasaba por aquí - Sábado, 21 de mayo de 2011 a las 11:35

  JAJAJAJA.

 3. Xavi A - Sábado, 21 de mayo de 2011 a las 12:09

  Juas, juas, juas….ESPOT YA HA ENCONTRADO LA FORMA DE COMER DE LA POLÍTICA….ahora pretende darnos de comer a todos el plato que a el mas le gusta.
  ILUSO, con la crísis sus negocios flojéan…y ya se sabe, los políticos nunca están en crisis, nosotros les mantenemos y a CUERPO DE REY.
  ESTAMOS INDIGNADOS, con Espot, también….es de la CASTA y eso le convierte en ENEMIGO de la sociedad. Ahora ya es miembro del selecto club, Ya se le puéde llamar, PARASITO, VIVIDOR , CHUPON , etc, etc. La pena es que llega tarde, tal como se están poniéndo las cosas, no chupará mucho…jejeje….se lo vámos a poner muy difícil. REGENEREMOS A ESPOT Y A TODOS los de la casta…se lo merecen…juas, juas, juas.

 4. catalán - Sábado, 21 de mayo de 2011 a las 13:06

  Tú lo has dicho, Esputo: si entráis. Y no váis a entrar, así que tranquilo, que Juan Lapuerta ya hará por tí todo esto que dices.

 5. Tiglatpileser - Sábado, 21 de mayo de 2011 a las 14:06

  espero que no entre esta escoria amargada de la vida

 6. qwert - Sábado, 21 de mayo de 2011 a las 14:10

  Pues me parece que lo que te vas a comer va a ser una gran M.

 7. francesc - Sábado, 21 de mayo de 2011 a las 17:01

  Es detecten els mateixos nervis des de l’espanyolam (C’s, UPyD, PP, PSOE) que des del botifleram (ERC, CyU) per la més que possible sortida de l’Espot al consistori de BCN. Segons la vostra enquesta d’aquí el costat l’Espot té un 5% dels vots (49 vots), si tenim en compte el “talante” d’aquest web podem dir que transposat la Solidaritat de l’Espot a BCN té molts punts per entrar. Això és un detallet, però sumant-hi molts detallets de moltes coses i de molts llocs en surt una conseqüència.

  Només perquè toqueu de peus a terra els dos paràmetres per entendre l’entrada de l’Espot a BCN són dos: el vot ocult independentista (gent de l’abstenció que votarà i gent que no es manifesta com a tal) i el vot de passar comptes a ERC. Aquests dos paràmetres són els que, sumats, ens donen el perquè tants estan preocupats per Santiago Espot.

  Demà sortirem de dubtes. A veure què en dieu aquí a La Voz.

 8. enrique - Sábado, 21 de mayo de 2011 a las 17:34

  Otro que intenta confundir. Vuestro independentismo es insolidario y totalmente artificial. Existiis políticamente precisamente por la degración del sistema político español.
  No he visto nada de regeneración politica en los actos de SI, ademas que se pudran las instituciones “españolas” y sea cada vez menos democracia españa realmente os viene bien y no os preocupa nada porque para vosotros son instituciones y personas extrañas y no las instituciones de vuestro país ni vuestros compatriotas.

 9. harry el limpio - Sábado, 21 de mayo de 2011 a las 17:58

  “comerán independencia (…) cada día”.
  Nada nuevo bajo el sol de Cataluña. Ya llevamos al menos 30 años comiendo independencia y catalanismo. La verdad es que ya estoy empachado. Help. Help.Aiutto. Au secours

 10. .-. - Sábado, 21 de mayo de 2011 a las 18:23

  Regeneración Política?

  Así se llama ahora? Lo eso de imponer lo que salga de los ….

  “mona vestida de seda,
  mona se queda!”

 11. catalán - Sábado, 21 de mayo de 2011 a las 21:44

  ¡Pero qué pesados que sois! Si no van a entrar ni de coña. ¿Por qué les dáis tanta cancha? ¿Por qué os preocupáis tanto? No llegarán al 3%, a diferencia de Ciutadans y PxC, que entran seguro (5% mínimo gracias al voto obrero, creedme).

 12. ISABEL GARCIA BEJARANO - Domingo, 22 de mayo de 2011 a las 12:16

  ¡¡¡¡ A VER SI TE COMEN A TI……CHIVATO !!!!!

 13. Javier - Domingo, 22 de mayo de 2011 a las 14:23

  POR SUS COJONES. Y a quien no le guste que se joda!!. Es lo que hay.

 14. Javier - Domingo, 22 de mayo de 2011 a las 14:28

  Corolario: Ya empiezan a enseñar la patita. Ya sabes, o callas y tragas o les dices que no. De tí depende. Si te callas nos quitaran hasta la merienda. Si les plantas cara tendrán que comprartela si la quieren.

 15. Jajaja - Lunes, 23 de mayo de 2011 a las 08:56

  ¡Spot, cómeme ésta!

 16. Watanabe - Lunes, 23 de mayo de 2011 a las 10:07

  ¿dónde estará el excelso estadístico Francesc? quiero darle la enhorabuena por los excelentes resultados de su candidato Espot.

 17. francesc - Lunes, 23 de mayo de 2011 a las 11:09

  Sí, ho reconec malgrat la migradesa de recursos (15.000 euros de campanya per tot BCN) i el fet que som un partit amb una mica més de 4 mesos de vida, teníem indicis que es podia per el sorpasso. Ens hem quedat amb vora 7.000 vots i sense entrar a BCN. També he de dir que per a Espot la campanya no ha acabat…tot just comença ara una cursa de quatre anys en la que ell seguirà al capdavant.

  A tot el país, però, SI ha tret 48 regidors i una alcaldia (Gallifa). I no ens havíem presentat mai, a diferència de les CUP que ja ho havien fet i han tret un total de 111 regidors. Mai cap partit que s’ha presentat per primera vegada ha tret els resultats de SI a CAT. Això ens dóna ànims de seguir endavant i pel 2014 ja en parlarem (tindrem més recursos, més organització i sobretot temps per no fer mals passos ni precipitacions). També pot passar que d’aquí quatre anys ens passi com a C’s que s’han quedat amb la meitat de regidors que van treure el 2007. Però bé és el que hi ha i ho acceptem. En tot el procés de reubicació i regeneració de l’independentisme no en dubteu que SI hi tindrà un gran protagonisme i una força especials. Com a mínim hem fet net del principal obstacle que teníem: ERC. Aquí sí que podem dir que parlem d’un partit moribund, ferit de mort i que pels nous temps que corren cal deixar als annals de la Història. La qüestió és com muntem els independentistes el nostre BILDU català.

  I bé, Watanabe, també comprendràs que una mica d’entusiasme a favor del que un creu i estant en campanya és lògic, no? Per aquí han corregut comentaris que C’s i PxC entraven de carrer a BCN…Bé, em sembla que com a mínim m’he intentat justificar. Apa, i d’aquí quatre anys ens tornem a xatejar, val?

 18. Noespot - Lunes, 23 de mayo de 2011 a las 11:33

  Vull felicitar el senyor Espot pels seus casi 7.000 vots. Un triomf incomparable.

 19. Francesc (pa' chulos, yo) - Lunes, 23 de mayo de 2011 a las 12:15

  Viernes, 13 de mayo de 2011 a las 10:14

  Veig a l’espoanyolam rabiant… doncs espereu quan l’Espot entri a l’Ajuntament de BCN. Perquè entra, només cal veure l’enquesta de “la voz per detectar-ho, ja que si en un web espanyolista hi ha 27 persones que votaran l’Espot feu la projecció a nivell de ciutat de BCN (això aquí perquè en una de l’Avui on van participar més de 4.000 persones en un dia i que preguntava ” Qui votara el 22-M) l’Espot arrasava amb un 25% i Ciutadans tot just es quedava amb un 1-2%). Ja sé que són detalls anecdòtics, però al final la suma de detalls són els que fan una projecció real de com quedarà la cosa. Ho sento, però SI treurà entre 2-5 regidors. A veure com tracta la notícia “la voz” el 22 i el 23_M?

 20. Francesc (pa' chulos, yo) - Lunes, 23 de mayo de 2011 a las 12:18

  Sábado, 14 de mayo de 2011 a las 00:40

  Veient l’esverament de l’espanyolam, em ratifico: Espot entra amb força a l’Ajuntament de BCN i treu entre 2-5 regidors. PP en treu 6 i ho sento pel Cañas, però queda amb un ZERO PATATERO. Heu vist les estelades de l’autobús del Barça? Heu vist la gran quantitat de joventut al Nou Camp amb tot l’utillatge del nacionalisme/independentisme? Doncs això nois…que sou cada dia més uns extraterrestres a CAT.

  [bé, al menys amb lo de Cañas ho va encertar. Es mereix una piruleta. Però què se sent a l’haver tret menys vots encara que els extraterrestres, Francesc?]

 21. Xavi A - Lunes, 23 de mayo de 2011 a las 17:40

  ZASSSS….en toda la boca-za……por la boca vive y muere el pez…..ESPOT está muerto….seguid buscando lider…ese como todos los lideres independentistas, es PURA CASPA. Casi os aconsejaría que llamárais otra vez a la RAHOLA, JAJAJAJA, EL INDEPENDENTISMO CATALAN SE NOS MUERE,
  léntamente, pero sin pausa, va dividiéndose y desintegrándo. La siguiente víctima…CUP…..jejeje, a ver cuánto les dura.
  El BI partidismo, cada día mas manifiesto con el PP y PSOE, acabará engullendo a casi todos…quedarán los RESIDUALES, los EXTREMISTAS Y LOS XENOFOBOS….un pequeño porcentaje de ESPAÑOLES DISCOLOS, INADAPTADOS Y ANTI TODO. Serán anécdota, un recuerdo de OTROS TIEMPOS. España ha hablado, y el PP arrasa….TOMAD BUENA NOTA, ESPAÑA QUIERE SOLUCIONES, trabajo, libertad Y FUTURO…vosotros los independentistas…no dáis nada de eso, solo PROBLEMAS, DIVISION Y GASTO.

 22. Adéu, SI? - Martes, 24 de mayo de 2011 a las 12:39

  Espot ser més ruc?

Suscripción RSS a los comentarios de esta entrada.