Cataluña / Viñeta

Coñazo

Coñazo

[&hellip

Urodonal
Sábado, 16 de julio de 2011 | 12:47

27 Comments en “Coñazo”

NOTA: Sean respetuosos con sus comentarios. Se borrarán los comentarios cuyo contenido o enlaces puedan ser considerados difamatorios, vejatorios o insultantes. Recuerden siempre que las formas importan y que hay muchas formas de decir lo mismo. Gracias por participar.
 1. Miquel - Sábado, 16 de julio de 2011 a las 14:39

  Abans de riure… repasseu les definicions de la RAE

  http://buscon.rae.es/draeI/SrvltCon....MA=expolio

  http://buscon.rae.es/draeI/SrvltCon....A=expoliar

  Ara ja podeu riure, però del Humorista

 2. fernandomartinez - Sábado, 16 de julio de 2011 a las 16:00
 3. jomateix - Sábado, 16 de julio de 2011 a las 16:13

  ui… quina gràcia… nivell P3 tu…

 4. Alex - Sábado, 16 de julio de 2011 a las 17:16

  Igualito al expolio fiscal, vamos. Vaya nivel…

 5. elemental querido watson - Sábado, 16 de julio de 2011 a las 17:26

  JAJJAJAJAJAJJA

  me parto ¡¡¡ muy bueno.

 6. ciudadanos fa molta pena - Sábado, 16 de julio de 2011 a las 18:12

  La idea de comparar Catalunya amb un home que treballa i espanya amb un nen petit que li demana calers per gastar-se’ls en jocs sense haver de treballar i a sobre insulta us sembla bona a tots?

  Sembla que anem acostant posicions!!!!

  Però si a sobre es demana un 10% del sou, el nen és major d’edat i li ha fotut varies pallisses al pare, la sol.lució és enviar al «churumbel» a pendra vent.

 7. ciudadanos, faig molta pena - Sábado, 16 de julio de 2011 a las 20:26

  Sóc tan llest que confonc els indepes amb Catalunya i no sé distingir un acudit d’una metàfora. La meva llengua és tan sagrada per mi, que escric «pendra» (sic) en comptes de «prendre», «sol·lució» (sic) en comptes de «solució», etc.
  Sóc un gran patriota, espanyolers.

 8. elemental querido watson - Sábado, 16 de julio de 2011 a las 23:56

  fas pena

  por eso mismo queremos que te vayas a andorra

  estamos hartos de anticatalanes que nos maltratan y encima creen que nos toman el pelo.

 9. Carod - Domingo, 17 de julio de 2011 a las 14:09

  Ja ja, lo mejor de la viñeta son los comentarios de los independentistas sin humor, obsesionados con quedar por encima cuando no son más que una panda de pelagatos.

 10. David - Domingo, 17 de julio de 2011 a las 15:37

  El Señor Francisco en lugar de industrializar el resto de España, lo que hizo fue traer a vuestros padres a Cataluña para castellanizarla, pero eso tenía sus efectos secundario, que fueron aumentar la fuerza de Cataluña y empobrecer aún más el resto de España. Ahora estais en Cataluña y vais de patriotas españoles y os reís de quienes tienen otras ideas. Lo bueno es que por lo menos los independentistas defienden algo que existe (aunque pueda resolverse de otras maneras y los gobiernos no quieran), pero vostros defendeix una idea que no existe y encima es contraproducente para vosotros mismos. Es el orgullo por el orgullo. Hay que ser más consecuente, hombre…Y reirse de otros es signo de muy poco sentido común.

 11. Un mes - Domingo, 17 de julio de 2011 a las 16:18

  David

  No se trata de patriotismo, sino de derechos.

 12. Jose - Domingo, 17 de julio de 2011 a las 17:15

  A David – Domingo, 17 de julio de 2011 a las 15:37:

  quienes fueron los que más beneficios sacaron de esa «invasión»???? nuestros padres O SUS JEFES (Torredemer, Rius, Vilalta, Sala, Serra…….)???? O TODOS GANARON CON ESA FUSION???? Catalunya es mi tierra y yo ni mis padres ni mis abuelos, somos ni colonos ni invasores. Mi familia emigró a Catalunya, no por hambre, sinó por cambiar de aires y vivir en la ciudad y, LE PESE A QUIEN LE PESE, en aquel momento y ahora, ESTO TAMBIEN ES ESPAÑA y por lo tanto, nadie emigra de Andalucia a Catalunya cambiando de estado, SINO DE REGION. Si algún dia Catalunya (gracias a la suciedad de mentes perversas) se convierte en estado-colonia al servicio de ese invento demoníaco que es la ue (independentistas: tened muy muy claro que pasareis de «servir» a Madrid, a hacerlo a Bruselas….), el que emigre desde España a Catalunya, ya puede ser considerado un inmigrante, o, incluso (como dicen algunos elementos escupe-odio) «colonos»…… pero por el momento, NO. Es increible como las ratas quieren en dos dias reeescribir la historia a su antojo….. y, al mismo tiempo, los ayuntamientos y demás virreynatos que tienen montados, sableando a la gente, viviendo en su nube de cristal y pasando de absolutamente todos los problemas de nuestra tierra…. y si algo se complica «Madrid tiene la culpa», canto dels Segadors con el pecho «pa’ fuera» (madre mia, si los segadors vivieran, ya hubieran ido a buscar a más de uno de los que mandan….) y esteladas por doquier……. y los lobotomizados tan contentos!!! que triste!!!!

 13. independentista - Domingo, 17 de julio de 2011 a las 19:01

  no sé com ho veieu però a vosaltres també us estan expoliant. S’ha de ser massoca…

 14. Jose - Domingo, 17 de julio de 2011 a las 20:03

  A independentista – Domingo, 17 de julio de 2011 a las 19:01:

  I tant que ens estan expoliant!!!!! Tens tota la raó!!!! I aquí es a on ens hauriem de deixar de diferències tots els espanyols (al menys temporalment, home!!!) i anar a la una, ja que el problema d’ expoli es exacte a totes les terres d’ Espanya: una casta político econòmica, allunyada la seva cúpula de la realitat que pateix el poble a qui governa, i un poble oprimit i desgraciat mitjançant lleis que quatre gats han proposat (no tenint en compte PER RES la opinió de la gent…. i menys els seus vots!!!) i uns impostos abussius, fets per sustentar a uns aprofitats que actuen com vampirs i per pagar un deute extern INFERNAL, després d’ un malbaratament de diners públics inhumà en històries sumptuàries, en el que TOTES les autonomies i la gran majoria dels ajuntaments han sigut còmplices…. i per no parlar de la bèstia que no ens deixa aixecar el cap, d’ una forma més acusada que a la resta d’ Espanya (per proximitat i, sobretot crec, per la empenta i les ganes d’ aixecar empresa i negocis -cosa que crea una seriosa competència a països com Alemanya i, sobretot, França….-): la tenebrosa unió europea!!!!! A BRUSSEL.LES ENS POSEN LES PEDRES A LES RODES DEL CARRO, I NO A MADRID!!!!!!

 15. Jose - Domingo, 17 de julio de 2011 a las 20:04

  PD: A L’ ANTERIOR COMENTARI AL FINAL, EM REFERIA A NOSALTRES ELS CATALANS

 16. Barcelona is not Catalonia - Domingo, 17 de julio de 2011 a las 20:13

  «independentista – Domingo, 17 de julio de 2011 a las 19:01
  no sé com ho veieu però a vosaltres també us estan expoliant. S’ha de ser massoca…»

  Es verdad… a nosotros los barceloneses también nos estan expoliando desde Cataluña. Hay que ser masoca.

  Barcelona is not Catalonia.

 17. Miquel - Domingo, 17 de julio de 2011 a las 22:56

  Els espanyols residents a Catalunya, que encara neguen l’Espoli Fiscal, són la riota dels seus compatriotes que viuen a Espanya.

 18. Gustau Adolf - Domingo, 17 de julio de 2011 a las 23:41

  Expolio fiscal! gritas mientras pasas
  por delante mío en tu coche oficial
  Expolio fiscal! gritas y gritas
  Expolio fiscal? Mira quien habla!
  El expolio fiscal eres tú!

 19. el polaco cabreado - Lunes, 18 de julio de 2011 a las 02:14

  Jose amb respecte, aixó tu an explicat el teus pares ,es que tenen vergnoya de la situació col0nial que vivian al seus poples i creume cuan explicaven lo de allá et posaven la carn de gallina per tan de camvi d aires res res de resi tu bcn is not Catalonia cambia de rollo que no cola ni Nou Barris val ? per cert Jose et felicito de la teve escritura catalana dona goig crec que pudriem parlar seriosament i arrivar algun acord( mira la meve inperfecte corregin poc a poc gracies als pasats tempestuosos de sumisió´salutacions

 20. iñigo - Lunes, 18 de julio de 2011 a las 13:47

  Pues sí. Cognazo, que diría Forges.

 21. Jose - Lunes, 18 de julio de 2011 a las 15:43

  A el polaco cabreado – Lunes, 18 de julio de 2011 a las 02:14:

  jajajjajajajajajajja!!!!!!! t’ anava a respondre alguna cosa però………… NO HE ENTES RES!!!!! Em posaven la carn de gallina, Nou Barris, que no cola, «resi tu bcn is not Catalonia» ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿????????????????? COMORRRRRRRRRRRRRRRRRR??????? l’ únic que he entés es que no escrius bé el català per culpa del «passat tempestuos de submissió» (a Espanya, imagino……)….. mare de Déu, estem fatal…..

  pd: per cert, del comentari fet en que parlava de la unió europea (causant directe de la nostra ruïna), CAP NI UN DE COMENTARI!!!!!!! en fi, l’ obssesió vers a estar en contra d’ Espanya sembla que cega per complert la pròpia realitat a una pila de gent…… QUE TRIST!!!!

 22. G. A. Baqué - Lunes, 18 de julio de 2011 a las 17:54

  Mejorando un poco la rima:

  Expolio fiscal! gritas mientras pasas,
  henchido de orgullo, en tu coche oficial.
  Expolio fiscal! clamas, «convençut».
  Expolio fiscal? mira quien habla.
  El expolio fiscal eres tú.

  Nota: Per qui no ho sàpiga, en Gustau Adolf Baqué (o Vaquer) va ser un gran poeta català del segle XIX, tal i com han posat de manifest les investigacions i descobertes dels nostres insignes filòlegs contemporanis. Malauradamente, com en tants d’altres casos, els espanyols han volgut apropiar-se d’una de les nostres figures universals -expoli cultural en podríem dir d’això- i han fet creure al món sencer que era un poeta castellà anomenat «Gustavo Adolfo Bécquer» (mare de déu- senyor!!) i nascut a Sevilla! (en realitat va néixer a Savallà del Comtat). «Tornaran les fosques orenetes» és una de les composicions poètiques més conegudes del nostre gran Gustau Adolf.

  Un altre dia us parlaré d’en Francesc Franch Bellmunt, una de les nostres majors glòries polítiques i militars, que també estat objecte d’apropiació indeguda per part dels nostres malèvols veïns de Ponent.

 23. Jim - Lunes, 18 de julio de 2011 a las 18:30

  Boníssim, Baqué. Però no l’hi diguis al Bilbeny o als seus seguidors, que segur que s’ho creuen fil per randa!

 24. G. A. Baqué - Lunes, 18 de julio de 2011 a las 19:17

  Estic escrivint una novel.la que comença així:

  «En un lloc del Maresme, del nom del qual no em puc recordar, no fa gaires anys que vivia un filòleg……»

  A ver si sale alguna editorial que esté interesada.

 25. Centre d'Estudis Vaquerins - Lunes, 18 de julio de 2011 a las 23:19

  Molt malament! El filòleg que diu això (ens estalviarem de dir el nom) és un autèntic indocumentat. Des del Centre d’Estudis Vaquerins fa molts anys que ens dediquem a estudiar la vida i figura d’en Gustau Adolf Baqué i tenim proves fefaents i irrefutables que no va néixer a Savallà sinó a Solivella (això sí, dintre de la mateixa comarca de la Conca de Barberà).

  Com podríem haver confós els espanyols (per molt rucs que siguin) Savallà amb Sevilla? en canvi, Solivella i Sevilla són més fàcils de confondre per un traductor matusser.

  Aviam si per culpa d’aquests esbojarrats «savallanistes» els vertaders vaquerians acabarem sent la riota de tothom!

 26. Carles Masia Godot - Martes, 19 de julio de 2011 a las 09:55

  «Son tus perjúmenes, mujer, los que me Solivellan…»

 27. Álex de Bcn - Lunes, 7 de noviembre de 2011 a las 04:45

  Que fea es la lengua que tenéis los galos del sur, fuera colonos galos de Hispania.

Suscripción RSS a los comentarios de esta entrada.