España / Viñeta

Sala de autopsias

Sala de autopsias

[&hellip

Urodonal
Martes, 30 de agosto de 2011 | 14:07

6 Comments en “Sala de autopsias”

NOTA: Sean respetuosos con sus comentarios. Se borrarán los comentarios cuyo contenido o enlaces puedan ser considerados difamatorios, vejatorios o insultantes. Recuerden siempre que las formas importan y que hay muchas formas de decir lo mismo. Gracias por participar.
 1. Pere de Clariana - Martes, 30 de agosto de 2011 a las 19:30

  Ma neboda de 8 anys dibuixa millor i fa més gràcia.

 2. Antropòleg - Miércoles, 31 de agosto de 2011 a las 00:48

  Els nebots/des, els néts/tes i els fills/es sempre fan les coses millor que la resta del món i sempre fan més gràcia que ningú. I als tiets/es, als avis/es i als pares/mares els hi cau la bava amb ells/es. És molt natural.

 3. Pere de Clariana - Miércoles, 31 de agosto de 2011 a las 19:10

  @Antropòleg

  Seria una molt bona puntualització si no fos perquè vostè ha interpretat de forma literal el comentari, quan un home de la seva talla intel·lectual i la seva formació, hauria d’haver deduït que molt probablement la neboda ni existeix i l’objectiu del comentari era criticar la poca gràcia de la vinyeta.

 4. Antropòleg - Jueves, 1 de septiembre de 2011 a las 13:00

  És que el meu comentari tampoc no s’ha d’entendre de forma literal.

 5. VOZBCN em torna a CENSURAR un comentari on la paraula més mal sonant era «bertranada». Totalitaristes intolerants.

  Ara, una cosa no negaré, aconseguiu que me n’afarti i no torni a escriure el mateix. Però tranquils, us donaré més feina escrivint comentaris sense insults però que no us agradin, per a que hagueu de clicar al botó de «BORRAR COMENTARIO NO ESPAÑOLISTA».

 6. Antropòleg - Viernes, 2 de septiembre de 2011 a las 02:36

  En comptes d’enfadar-te, dóna-li un cop d’ull (sense prejudicis) al seu blog. Té coses realment genials.

  Si l’hagués de definir, diria que és el Perich del segle XXI (i, com ell, igual de refractari al nacionalisme).

  http://urodonalcarrier.blogspot.com/

Suscripción RSS a los comentarios de esta entrada.