España / Viñeta

Próspera crisis…

Próspera crisis…

[&hellip

Urodonal
Sábado, 24 de diciembre de 2011 | 08:47

2 Comments en “Próspera crisis…”

NOTA: Sean respetuosos con sus comentarios. Se borrarán los comentarios cuyo contenido o enlaces puedan ser considerados difamatorios, vejatorios o insultantes. Recuerden siempre que las formas importan y que hay muchas formas de decir lo mismo. Gracias por participar.
  1. lamanipulaciódelahistòria - Sábado, 24 de diciembre de 2011 a las 11:12

    Aprofito l’avinentesa per fer-vos saber que l’Acadèmia de la Història Real de Catalunya està enllestint un estudi molt ben documentat on es demostra de manera absolutament IRREFUTABLE que els tres reis Mags eren CATALANS! Concretament eren de l’Empordà (és a dir, de la part oriental del nostre país).

    És increïble com el grau de manipulació a que ens tenen sotmesos els nostres enemics ha pogut fer creure que uns personatges de noms tan nostrats (Melcior, Gaspart i Baltasar) poguessin no ser de la nostra terra.

    Molt bon nadal i Visca Catunya !!

  2. Miquel - Domingo, 25 de diciembre de 2011 a las 11:20

    Bon Nadal a tothom ! http://ves.cat/apgo

Suscripción RSS a los comentarios de esta entrada.