2 Comments en “Encomiable exercici de funambulisme: votar a Madrid la llei d’estabilitat, reclamar el concert, escenificar discrepàncies amb l’Alícia…”

NOTA: Sean respetuosos con sus comentarios. Se borrarán los comentarios cuyo contenido o enlaces puedan ser considerados difamatorios, vejatorios o insultantes. Recuerden siempre que las formas importan y que hay muchas formas de decir lo mismo. Gracias por participar.
  1. scolanus - Sábado, 14 de abril de 2012 a las 00:10

    calli senyor Rigau calli, no parli mantinguis amb silenci ,ya ha fet prou mal al independentisme li prego que no intenti justificar els anys de tripartit que la historia de CATALUNYA senyalara com uns del mes negres de la historia de la Independencia Catalana ,com a implicat a la formacio de la Asamblea li demano que FERME LA BOUCHE MON VIUEX

  2. robertg - Sábado, 14 de abril de 2012 a las 01:14

    El tripartit ha estat el pitjor negoci que ha pogut fer mai Catalunya amb els espanyols. Els 41 mil milionsde deute serien inexplicacles sense aquesta colla d’ impresentables.
    L’ esquerra prijo-progre catalana es tan danyina i lesiva pels nostres interessos com ho pot ser l’ espanyolam en conjunt,

Suscripción RSS a los comentarios de esta entrada.